Starity

Tóth Gabi nyugdíjas életet él

2011. október 24. 14:02   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Megasztárban feltűnt tehetség bulikról, mindennapokról, sikerekről és az új X-Faktorról is beszélt.

hirdetés
Tóth Gabi nyugdíjas életet él

A Tabu TV egy partin futott össze Gabival, így adta magát az első kérdés: milyen itókákat részesít előnyben? „Főleg a borokat szeretem, illetve abból is egyetlen fajta van, azt iszom. Mondjuk én azt szeretem, hogy sajtokat fölvágok mellé, dió, alma, és mindezt este egy gyertyafényes habfürdő mellett. Én nagyon nyugdíjas lettem. Nagyon ritkán megyek mindenfelé mostanában – de nem is igénylem, annyit pörgök a fellépéseken!”

Gabi, mint meséli, párjában, Roliban megtalálta a nyugalmat, hiszen ő az, aki elviseli és elfogadja az énekesnő néha igen lobbanékony természetét: „Én nagyon-nagyon türelmetlen ember vagyok. Nem bírok megülni a fenekemen egy percig sem, és nagyon hirtelen ember is vagyok – ilyen olaszos. De anyukám is az, ezt valószínű tőle örököltem.”

„Most nagyon jól vagyok. Eljöttek azok a sikerek, amikre már évek óta vágytam” – meséli Tóth Gabi, akit nemrég komoly megtiszteltetés ért, hiszen új szerepben próbálhatta ki magát: Malek Miklóst segíthette a Mentorok Házában a 2011-es X-Faktor elődöntőinek fináléja alatt. És hogy ki a kedvence a tehetségkutató idei szériájában? A Tabu Tv ezt is megtudta: 2005 legjobb női hangja Tarány Tamásnak szurkol.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek