Starity

Szabó Zsófi önpusztító életet élt

2011. október 24. 22:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóban Rosszban sorozat szexi szőke színésznője sokáig nem vetette meg az alkoholt és a cigarettát, de ma már másként gondolkozik.

hirdetés
Szabó Zsófi önpusztító életet élt

A 23 éves szépségről senki nem gondolná, hogy volt idő, mikor kifejezetten önpusztító életet élt. Saját bevallása szerint, volt időszak az életében, amikor két doboz cigit szívott el naponta, és az éjszakai züllést sem vetette meg a tömény italok kíséretében.

Zsófi sokáig nem is foglalkozott vele, hogy az életét is tönkre teheti életvitelével, de elmondása szerint fél éve teljesen véget vetett rossz szokásainak, és ez csak elhatározás kérdése.

„Hogyha tehetem, akkor a polcról inkább a bioélelmiszert veszem le, de nyilván vannak olyan ételek vagy étteremben vacsorázás, amikor nem feltétlenül bioalapanyagokból készült ételeket eszünk” – mondta el a szőke szépség a Femina kérdésére.

A hölgy régebben inkább a sült krumplira és a hamburgerre tette le a voksát, de rájött, hogy az ember igazság szerint, mindent megehet, amit megkíván, ha e mellett aktívan végez testmozgást. A színésznő ma már nagy gondot fordít a sportolásra is, bár elfoglaltságai miatt nincs annyi ideje lovagolni, mint kiskorában, de mindent megtesz egészége és csinos alakja érdekében.

Fotó: TV2

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek