Starity

Tarolt a Once Upon a Time

2011. október 25. 10:10   |   Szerző: lulooh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az új sorozatot, a Once Upon a Time-ot 12,8 millióan nézték az amerikai emberek hétfőn az ABC csatornán.

hirdetés
Tarolt a Once Upon a Time

Az első epizód egy másik világba repítette a nézőket, sőt: két világba, hiszen részben a tündérmesék, részben pedig a való világban fog játszódni a sorozat.

A mesebeli Storybrook nevű városkában a tündérmesék befagyott világának hősei élnek, mit sem tudva valódi énjükről. A sorozat főhőse Emma Swan, akit a bájos Jennifer Morrison játszik, akit már jól ismerhetünk a Doktor Houseból és az Így jártam anyátokkal című sorozatból.

Emma egy árva, nehéz természetű nő, aki az első részben éppen a születésnapját ünnepli egyedül, amikor kopogtatnak az ajtaján. Egy 10 éves kisfiú áll az ajtó előtt, aki azt mondja Emmának, hogy ő a fia, akit örökbe adott, majd elkezd mesélni a szülővárosáról (Storybrook), valamint a varázslatos szereplőkről és a gonosz királynőről.

A Once Upon A Time egy bájos, varázslatos és izgalmas sorozatnak ígérkezik. A nézők megszerzése kipipálva. Most jön a nehezebb dolog: a megtartásuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek