Starity

Angelina Jolie hétköznapi emberként sétált a Mammutban

2011. október 25. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Míg apa forgatott, este a sztárcsalád körülnézett a bevásárlóközpontban. A gyerekek játszóházi élménnyel és némi játékkal lettek még gazdagabbak.

hirdetés
Angelina Jolie hétköznapi emberként sétált a Mammutban

A hollywoodi család már harmadik hetét tölti hazánkban, de még nem nagyon merészkedtek nyilvános helyre. Hétfőn este azonban lencsevégre kapták az ENSZ nagyköveteként nemrég Líbiába utazó Angelina Jolie-t, miközben a Mammut bevásárlóközpontban flangált csemetéivel.

A színésznő mindenféle sztárallüröktől mentesen kísérte hat csemetéjét két gorilla és egy bébicsősz kíséretében. Útjuk a Kölyök Park nevű részlegbe vezetett, ahol Zahara, Shiloh, Vivienne és Knox játszott, miközben a másik két testvér, Maddox és Pax a játékboltban vásároltatott össze megának videójátékot és legót.

„Hétköznapi emberek módjára viselkedtek, Jolie végig a gyerekeivel játszott. A két gorilla csak arra figyelmeztetett, hogy nem készíthetünk róluk fotókat” – magyarázta az egyik recepciós a Bors kérdésére.

Brad Pitt egyébként nem volt a családdal, ő bizonyára a zombis film forgatásával van elfoglalva.

Fotó: Bors / Birton Szabolcs

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek