Starity

Mariah Carey megmutatta!

2011. október 25. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók már régóta vártak erre a pillanatra, ám az énekesnő csak most döntött úgy, hogy megmutatja ikreit a világnak.

hirdetés
Mariah Carey megmutatta!

Nick Cannon és Mariah Carey ikrei fél éve jöttek a világra. A mai napig nem mutatták meg senkinek a bébiket, bár nyáron az énekesnő posztolt egy képet a Twitterre, amin a kislánya keze látható. Most azonban megmutatták a kicsiket, valamint készítettek egy weblapot is, ahol családi képeket találhatunk.

„Nem akartuk, hogy az újságok címlapjain szerepeljenek. Ugyanakkor annyi csodás percet kaptunk tőlük, hogy mi is, mint minden szülő, büszkélkedni akartunk velük” – mondja Cannon.

Az énekesnő csak terhessége ötödik hónapjában vallotta be, hogy babát vár, ami érhető, mert sokat küzdött azért, hogy végre anya lehessen. Később azt is bevallották, hogy termékenységi kezelésen vettek részt, ám az első alkalommal nem maradt életben a baba. Végül, mikor kiderült, hogy a sikeres beültetés után nem egy, hanem két babájuk lesz, a két híresség megijedt.

„Csodálatos érzés volt, ugyanakkor nagyon ijesztő is hirtelen. Nem fogtam fel azonnal, hogy édesanya leszek, nem mertem hinni benne. Ezért is titkoltam, ameddig lehetett. Nem bírtam volna elviselni még egy kudarcot, ha elveszítem őket” – vallotta be Mariah.

Szerencsére most minden rendben van, és nemrég így nyilatkozott a pár: „Szülőnek lenni a legfantasztikusabb élmény, egy teljesen új világ. A szeretet, amit érzünk az ikrek iránt, olyan utakat nyitott meg előttünk, amiről eddig álmodni sem mertünk.”


Fotó: dembabies.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek