Starity

Stephen Moyer rajongói melleket harapdál

2011. október 25. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A True Blood című sorozat sztárja, Stephen Moyer a való életben is vámpírosdit játszik. A színész ugyan nem rajongói vérét szívja, de a harapásoktól sem riad vissza.

hirdetés
Stephen Moyer rajongói melleket harapdál

Stephen Moyer, a True Blood Bill Comptonja, vagy más néven Vámpír Billje néha a forgatások után is kénytelen felvenni vámpírjelmezét, hiszen a rajongói sok esetben megkövetelik tőle, hogy ne csak a sorozatban játssza a várszívót.

No megijedni nem kell, a színész senki véréből nem ivott még – vagy legalábbis nem vallotta be –, azt viszont nagyon is elárulta a közönségnek, hogy rajongói kívánságainak minél több esetben igyekszik eleget tenni. Így attól sem riad vissza, hogy a lányok melleit harapdálja: „Rengeteg lány jön oda, hogy írjam alá a mellét. Persze ki vagyok én, hogy megtagadjam a rajongóim igényeit? Néha, ha a feleségem is ott van és rábólint, olykor meg is harapom némelyik cicit és ha már közel vagyok, akkor a nyakukat is!"

Igaz, hogy Stephen felesége megegyezik a sorozatbeli expartnerével, Anna Paquinnel, de vajon a szőke színésznő mit szól élete párja eme húzásaihoz? A forrás szerint nyilvánosan semmit, hiszen szerinte ez is hozzátartozik férje szerepéhez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek