Starity

Gemma Arterton visszatérne az új Bond-filmbe

2011. október 25. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gemma Arterton jelenleg igen elfoglalt, hiszen egy filmet forgat, és további két produkció premierje hamarosan esedékes – ám ha rajta múlna, akkor mindenféleképpen szakítana időt a Bond 23-ra.

hirdetés
Gemma Arterton visszatérne az új Bond-filmbe

Gemma Artertont az ausztrál Sky News interjúvolta meg, s az angol színésznő elmondta, hogy nagyon szeretne szerepelni a legújabb Bond-filmben. A 25 éves hölgy a Quantum csendjében játszott Olga Kurylenko és Daniel Craig oldalán, ám karaktere, Strawberry Fields meghalt a titkosügynök védése közben.

„Most kezdték a forgatásokat, és olyan irigy vagyok, hogy meghaltam abban a filmben, amiben szerepeltem. Sajnálom, hiszen nagyon szeretném újracsinálni, nagyon jó móka volt. Rengeteg egzotikus helyeken forgatsz, eközben jól érzed magad, és minden, amit valaha elképzeltél egy filmforgatásról, vagy amilyen lehet, bekövetkezik.„

Ilyen élményekben lehet része a legújaabb Bond-lánynak, a francia Bérénice Marlohenak, aki a 2012-es filmben fogja Őfelsége titkosügynöke, vagyis Daniel Craig partnerét alakítani.

Gemma jelenleg a Byzantium című filmet forgatja, illetve a Hansel and Gretel: Witch Hunters és a Song for Marion című filmjei utómunkálatai zajlanak (mindkét produkciót 2012-ben mutatják be, előbbi premierje a jelenlegi információk szerint március 2-án lesz), ám megosztotta azt is a riporterrel, hogy soha nem színészkedne csak a hírnév és szerencse miatt.

Ezt a brit The Alan Titchmarsh Show-ban bővebben is kifejtette: „A színházban szereztem gyakorlatot, és ez az, amit mindig is képzeltem, hogy csinálni fogom. Ha elhatározod, hogy színész leszel, akkor ne csak arra gondolj, hogy filmekben szerepelsz, mert ez elég nehéz. Nehéz, mert nem mindig kapsz munkát, és valahogy próbálnod kell megélni. Én például pincérkedtem is, mielőtt befutottam.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek