Starity

Rob magyarul szólt a rajongókhoz

2010. március 30. 01:01   |   Szerző: Bessie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Robert Pattinson mai napja Budapesten szintén mozgalmasan telt. A nap végén egy kis meglepetést tartogatott a rajongóinak.

hirdetés
Rob magyarul szólt a rajongókhoz

A Twilight filmek sztárja, Robert Pattinson vasárnap érkezett meg Budapestre. Egy-két élelemesebb rajongó le is tudta magát fotóztatni vele.

Az első napja az Opera környékén, az Andrássy úton és a Hajós utcában forgattak zömmel külső jeleneteket. Hétfőn pedig a Szabadság tér volt a forgatási helyszín. Ahol a késő délelőtti óráktól 15 óráig belső jeleneteket vettek fel egy, a Farger étterem feletti, második emeleti bérlakásban. Estétől pedig külső jeleneteket vettek fel szintén a Magyar Televízió volt épülete előtti téren.

Bár a forgatásokat komoly biztosítás övezi, mégis abba kellett hagyni néhány jelenetet, mert a fotósok belevakuztak a filmbe, ezért a jelenetek helyszíneit teljesen el kellett keríteni.

Az utazástól és a két napos folyamatos forgatástól fáradt Robert kb 20:30 perckor magyarul megköszönte a rajongóinak, hogy csendben voltak a felvétel alatt:

Holnap kicsit pihenhet Rob, így lehet, hogy városnézésre adja majd a fejét. Mint tudjátok, egy gyorséttermbe is egyedül ment el, kíséret nélkül.

Szerdától pedig ismét indul a munka. Március 31-én a Magyar Rádió épülete előtt, a Pollack Mihály tér környékén a Múzeum utca – Ötpacsirta utca kereszteződésénél tűnik majd fel a Bel Ami szereplőgárdája.

Nagypénteken, április másodikán a VIII. kerületbe, a Bókay utcába költözik a forgatás, míg szombaton, 3-án éjféltől reggel hatig a Dohány utca környékén, az Erzsébet körúton illetve az Osváth utcánál nyílhat lehetőség találkozni Robert Pattinsonnal.

Declan Donellan filmjének másik két főszereplője, Uma Thurman és Cristina Ricci is hazánkba látogat, de arról, hogy ők is megérkeztek-e már, vagy esetleg csak később csatlakoznak a stábhoz, egyelőre nem érkezett hír.

A Guy De Maupassant Szép fiú című regényéből készülő dráma forgatókönyvét Rachel Benette írta, a történet pedig egy olyan csóró újságíróról szól, aki a leggazdagabb párizsi hölgyek révén igyekszik felkapaszkodni a társadalmi ranglétrán.

A Bel Ami premiere a jövő év első felére várható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek