Starity

Getter Jaani anorexiás?

2011. október 25. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Eurovízió 2011-es észt indulója ugyan Európában nem ért el nagy sikereket, s nem ismerik olyan sokan, hazájában viszont nagy sztárnak számít. Éppen ezért aggódnak érte sokan.

hirdetés
Getter Jaani anorexiás?

Habár Getter Jaani európai karrierje nem igazán indult be a 2011-es Eurovíziós Dalfesztivál után, hazájában még nagyobb sikereket ér el, és még nagyobb rajongásnak örvend.

Észtországban jelenleg a magyar Szombat esti láz, vagy a népszerű, amerikai Dancing With The Stars mintájára rendezett táncos műsorban szerepel, s mint ahogyan az a teljesítményén is látszik, rengeteget gyakorol. Ennek hatását láthattuk mind a magyar, mind az amerikai sztárokon: különösebb plusz erőfeszítés nélkül is csupán a tánccal rengeteget fogynak a versenyzők, valószínűleg Getterrel is ez történhetett. A kollegái rádásul folyamatosan mondogatják neki, hogy egyen egy keveset próba előtt, egy keveset utána, és a műsor alatt sem szabad elhanyagolni a tápanyagbevitelt.

A 18 éves énekesnő saját bevallása szerint teljesen jól van, és amikor csak tudja, megfogadja a jó tanácsokat. Emellett szerénységéről tanúskodik az is, hogy még egy csokor virágnak is hatalmas mosollyal és elpirulva tud örülni, pedig sok amerikai kollégája nem mondhatja el ezt magáról.

A tánc mellett az ifjú tehetség jelenleg a háttércsapatát keresi, több észt nagyvárosban roadshow keretein belül tartanak castingokat, amelyek során sminkeseket, stylistokat, háttértáncosokat, és sok más háttérfeladatot ellátó személyeket keresnek Getter mögé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek