Starity

Selena és Justin örökbe fogadott

2011. október 26. 09:09   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világ legnépszerűbb tinipárja úgy döntött, hogy felkészült egy közös gyermekre és a napokban adoptáltak egy kiskutyát.

hirdetés
Selena és Justin örökbe fogadott

Selena Gomez és Justin Bieber sok elfoglaltsága ellenére úgy érezte, hogy szükségük van még valamire, ami összeköti őket. Együtt látogattak el a Winnipegben található állatmenhelyre, és örökbe fogadtak egy 10 hetes kiskutyát, akit Baylor névre kereszteltek.

A Wizards Of Waverly Place sztárja, aki egyébként is nagy állatvédő hírében áll, beleszeretett a kölyök huskyba és úgy döntött, hogy magával viszi, amin még az állatmenhely dolgozói is meglepődtek.

„Bele se gondoltam, hogy befogad majd egy kiskutyát, hiszen turnézik és nagyon elfoglalt. Baylor ha nem kerül ide, nagyon rossz körülmények között élt volna, és valószínűleg elég rövid ideig élvezhette volna az életet. Mi megmentettük, és mostantól még boldogabb lesz a világ a számára” - mondta el a People magazinnak D'Arcy Johnston, a menhely alapítója.


Selena és Justin első közös csemetéje

Nem ők az első sztárok, akik jobbá tették már egy állat életét, és biztos, hogy Baylornak jó dolga lesz a sztár kezei között, hiszen a fiatal lány már az első éjszaka együtt is aludt új kicsinyével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek