Starity

Lilu fodrászüzletet nyitott

2011. október 26. 11:11   |   Szerző: Red Lemon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az RTL Klub műsorvezetőjét rövid frizurával ismerte meg az ország, most azonban derékig érő hajkoronával köszöntötte az ünnepélyes esemény vendégeit. A hajkölteményt üzlettársa, a Való Világ sztárfodrásza, Nagy Sanyi álmodta meg.

hirdetés
Lilu fodrászüzletet nyitott

Mióta Lilu képernyőn van, mindig a legjobb formáját kell hoznia. Rengeteg fodrászt kipróbált, amíg egy szerencsés találkozásnak köszönhetően megismerte Nagy Sanyit. A Való Világ sztárfodrászával, aki a szakma egyik legjobbja, barátságot kötöttek és úgy döntöttek, közös vállalkozásba fognak.

„Az, hogy milyen a külsőm meghatározza az egész napomat. Ha Sanyi készíti a hajamat, mindig elégedett vagyok amikor felállok a fodrászszékből, és ez magabiztosságot ad. Ezt az érzést szeretném mások számára is elérhetővé tenni” - árulta el Lilu. „A közös üzlet első referenciája az új frizurám. Nagyon örülök, hogy hosszú lett a hajam, hiszen tíz éven át én voltam a »rövid hajú lány«. Most csak a fantáziám szab határt a lehetőségeknek.”

Az exkluzív szalonmegnyitón nemcsak Lilu haját varázsolták újjá a fodrászok, Keresztes Ildikó, Mádai Vivien és Istenes Bence is különleges frizurát kapott. Az X-Faktor mentora laza, hullámos tincsekkel állt fel a fodrászszékből. Ildikó igazi nő, aki rengeteg fodrásznál járt már, azonban az r2 annyira megtetszett neki, hogy mostantól ő is Sanyi vendége lesz.


Sztárokkal ünnepelte Lilu a megnyitást (Fotó: Red Lemon Média)

„Több fodrászom és sminkesem is van, de nem is árt, hiszen így mindig van kihez berohannom. A szalon nagyon jó hangulatú, örömmel lép be ide az ember. Itt nem kell feszengeni, egyszerűen laza, mégis elegáns hely. Biztos vagyok benne, hogy állandó vendég leszek, hiszen bízom Sanyi szakértelmében és Lilut is nagyon kedvelem" – tette hozzá az énekesnő.

A szalonmegnyitón Lilunak Csonka András és Talmácsi Gábor mellett Fluor Tomi is gratulált. Azt azonban most sem láthatta senki, hogy mi rejtőzik a nagyszájú rapper sapkája alatt, ezt egyedül Sanyi tudja, hiszen Tominak is ő a fodrásza.

Az r2-ben Fluor és a többi híresség mellet másoknak is jár a trendi, mégis természetes frizura, a szalonban mindenkit szeretettel várnak a profi hajszobrászok.


Istenes Bence és Fluor (Fotó: Red Lemon Média)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek