Starity

56 évesen lesz apa Bruce Willis

2011. október 26. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újra megtapasztalhatja a szülői örömöket a Die Hard sztárja: az idősödő sztár neje ugyanis első közös gyermeküket hordja a szíve alatt.

hirdetés
56 évesen lesz apa Bruce Willis

Az 56 éves Bruce Willis ismét apai örömök elé néz: a Life & Style magazin értesülései szerint a színész neje, Emma Heming első közös gyermeküket várja. Willisnek már van három gyermeke előző házasságából, a 23 éves Rumer, a 20 éves Scout és a 17 éves Tallulah, ám a 2012-ben napvilágot látó kisbaba lesz az első közös gyermeke Emmával.

„Emma pocakja egyre növekszik, de a nemét még nem tudják” – árulta el egy közeli forrás a magazinnak, aki azt is hozzátette, a színész exneje, Demi Moore valószínűleg sárga az irigységtől, hiszen köztudott, hogy régóta szeretne teherbe esni Ashton Kutchertől.

A páros még 2009-ben házasodott össze, s az akciósztárt olyannyira elragadta a szerelem, hogy még egy közös fotósorozat is készült a W magazin számára, melynek Bruce exkluzív interjút adott. „Az elmúlt tíz évet egyedül töltöttem, teljesen magányosan, de amikor Emma körül lézengtem, minden megváltozott. Az életem sokkal boldogabb lett” – mesélte néhány évvel ezelőtt.

A szerelmesek boldogságát semmi sem ingathatja meg, erre remek bizonyíték, hogy a Die Hard sztárja még mindig jó barátságot ápol előző feleségével, s feldühítették a hírek, miszerint férje megcsalta Demit évfordulójuk alatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek