Starity

Marc Anthony: Jennifer örök?

2011. október 30. 10:10   |   Szerző: nagyalbi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szerelem hevében sokan tetováltatják magukra kedvesük nevét. Így tett ezzel Marc Anthony is, aki felesége keresztnevét a csuklóján viselte. Mihez kezdett vajon az énekes a szembetűnő felirattal a szakítás után?

hirdetés
Marc Anthony: Jennifer örök?

Minden Marc Anthony-rajongó számára ismeretes, hogy a sztár előszeretettel tetováltat magára olyan jeleket és ábrákat, amelyek az életében jelentős szerepet játszó személyekre emlékeztetik. Így volt ez első feleségével, Dayanarával, fiával, Cristiannal, és legutóbb Jennifer Lopezzel kapcsolatban is. Az énekes még idén júniusban is büszkén mutogatta jobb kezén a cirkalmas Jennifer–feliratot egy reggeli talkshow-ban.

A sztárpár szakítását követően aztán már augusztus elején azt láthattuk, hogy Marc eltüntette eddigi tetoválásait, amelyek a feleségére utaltak. Gyűrűsujján a JLM (Jennifer Lopez Muniz) monogramot egy széles fekete csíkkal, a csuklója belső felén található Jennifer-nevét formázó ábrát pedig egy nagy méretű másik tetoválással fedte be. Ebből egyértelműen a következtetés: Marc megpróbálja lezárni életének ezt a fejezetét.

Nos, lehet, hogy valóban túljutott a válás okozta első sokkon, kicsit megnyugodott, és lassan beletörődik a helyzetébe, de úgy tűnik, hogy a karján levő ábrával nem feledni akarta Jennifert, hanem örök emléket állítani neki.

A nevezetes tetkót teljes valójában eddig csak Anthony szűk környezete láthatta, mivel koncerteken általában öltönyt visel, más alkalmakkor pedig csak távoli, elmosódott képek készültek róla. Most azonban napvilágot látott néhány felvétel, amelyen egyértelműen beazonosítható, mit is ábrázol ez a műalkotás.

A valóságban Marc Anthony nem távolíttatta el Jennifer nevét a csuklójáról, csak sűrű indák közé rejtette. Így messziről nem látható, közelről azonban továbbra is kiolvasható. Ez az ábra képezi aztán az alapját egy pici lángoló szívekből és ezeket összekötő vonalakból álló körnek, amelynek közepén egy, a fején koronát viselő oroszlán látható.

Ha ehhez hozzátesszük , hogy JLo július 24-én ünnepli a születésnapját, és így csillagjegye oroszlán, nos, akkor nem sokáig kell törnünk a fejünket azon, hogy az új kép vajon mit illetve kit is szimbolizál.

Reméljük, hogy Marc ezzel a gesztussal valóban csak emlékezni akar volt feleségére, nem pedig azt jelezni, hogy továbbra sem szűnt meg lángoló szerelme a díva iránt. Mert ha így lenne, az előbb-utóbb felemésztené őt.


Fotó: vanishingtattoo.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek