Starity

Justin Timberlake golfkocsit lopott

2011. október 27. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész Ryan Goslinggal karöltve tulajdonított el egy golfkocsit néhány évvel ezelőtt. Különös élményeiről Ellen DeGeneresnek mesélt.

hirdetés
Justin Timberlake golfkocsit lopott

A 30 éves szívtipró nemrég Ellen DeGeneres műsorában vendégeskedett, ahol elmondta többek között azt is, hogy Ryan Gosling szobatársa volt egy ideig. A két színész annyira közel állt egymáshoz, hogy rengeteg ostobaságot tettek néhány évvel ezelőtt.

Ryan és Justin, amikor még a Mickey Mouse Club gyereksztárjai voltak, eltulajdonítottak egy golfkocsit, majd Los Angelesig furikáztak vele.

„Szörnyű dolgokat tettünk együtt. Nagyon királynak éreztük magunkat, de így visszatekintve már nem is annyira mókás. Egyszer elloptunk egy golfkocsit, és elvittük egészen az MGM stúdióig, ami teljesen illegális egyébként” – mesélte a Barátság extrákkal sztárja.

Timberlake kitért színésztársára is, akiről csupa jó dolgokat mondott: „Egy időben együtt éltünk, és egy fürdőszobán osztoztunk. Mindig is karizmatikus volt a személyisége, és átkozottul tehetséges.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek