Starity

Kendra Wilkinson imád autóban szexelni

2011. október 27. 09:09   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A realityshow-sztár nem szereti a hitvesi ágyban összegyűrni a lepedőt, hiszen abban semmi izgalom nincs.

hirdetés
Kendra Wilkinson imád autóban szexelni

Kendra Wilkinson szerint ahhoz, hogy izgalmas legyen a szexuális életünk, nem szabad a hálószobához ragaszkodni. Mindenhol egymásra találhat két ember, ahol csak szeretne, és így még az életük is izgalmasabb lesz. Ő is ezt a mintát követi párjával, Hank Baskettel. A szőke szépség bevallotta, hogy számára az autós szex a legizgatóbb.

„Mi kalandvágyó emberek vagyunk, és nem zárjuk be magunkat a hálószoba falai közé. Spontán emberként nem vesszük túl komolyan a dolgokat, szeretünk kipillantani a dobozból. Számos alkalommal próbáltuk már autóban a szexet, de annyira nem vagyunk őrültek, mint mások gondolják. Csak felfedezzük egy kicsit az életet. A legextrémebb helyszín talán a jet-ski volt, amikor Mexikóban voltunk” – magyarázta a lány a egy interjú során.

Kendra és Hank valószínűleg azért vágyódik el otthonról, mert ott nem élhetnének nyugodtan szexuális életet, hiszen 22 hónapos gyermekük is része a mindennapjaiknak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek