Starity

Énekes lehet Istenes Bencéből?

2011. október 27. 12:12   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Klipet forgat a VIVA televízió ex-műsorvezetője. A 23 éves Istenes Bence nemrég elhatározta, kipróbálja magát a popszakmában. Dalszöveget ír, és hamarosan belefog a kisfilm forgatásába.

hirdetés
Énekes lehet Istenes Bencéből?

Bár a fiatal tehetség elárulta, nem vágyik hírnévre ebben a szakmában, nagy izgalommal készül első zenei produkciójára.

„Nagyon sokat dolgozom, az elmúlt napokban keveset tudtam pihenni. A klip és a dal szövege egyszerű lesz, de az egészet magam készítem a saját elképzeléseim szerint” – nyilatkozta a Tabu Tv-nek a VV lányok szívét is megdobogtató ifjú, aki Facebook-adatlapján is megosztotta legújabb munkájával járó élményeit.

Bence, aki már lassan egy éve a Cool TV munkatársa, decemberben közösségépítő tábort is szervez. Ez a munka is hihetetlenül leköti az egykor a Megállóban debütált fiatalt. Mivel a szervezési teendők egész napját kitölti, gyakran csak késő éjszaka reagál rajongóinak üzeneteire, de mint elmondta: nagyon élvezi, hogy azt csinálhatja, amit igazán szeret.

A műsorvezető elárulta, folyamatosan kellenek neki az új kihívások, így ezek a feladatok nem okoznak komoly felfordulást az életében.

„Ez az én kis játszóterem, és szeretném a lehető legtöbbet kihozni magamból minden területen” – zárta le a beszélgetést Bence a tabutv.hu internetes videójában. A klip megjelenésére pár héten belül számíthat a zeneszerető közönség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek