Starity

Kelly Osbourne leégett a vörös szőnyegen

2011. október 27. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ozzy Osbourne lánya úgy tűnik, jogtalanul kritizál másokat, hiszen rajta is lehet hibát találni.

hirdetés
Kelly Osbourne leégett a vörös szőnyegen

Kelly Osbourne nem rejtette véka alá a véleményét kolleganője, Christina Aguilera súlyáról, pedig rajta is lehet fogást találni. A 26 éves szőke hölgy a minap egy rendezvényen járatta le magát jól látható izzadtságfoltjával.

Kelly egy piros estélyiben tündökölt és mosolygott a fotósoknak, akik lehet, hogy akkor még nem vették észre a hóna alatt kialakult foltot, de később biztosan szemet szúrt nekik is, hogy hiába fogyott le a botrányhősnő, azért még mindig nem való a vörös szőnyegre.

„Egy szörnyű divatbakit követtem el, nem vettem észre, hogy az erős reflektorfénytől izzadtságfoltos lett a ruhám” – írta Ozzy lánya a közösségi oldalra.

Nem valószínű, hogy a reflektorfény okozta eme bűzös foltokat, de a hölgy legalább legközelebb biztosan jobban odafigyel arra, hogy mit vesz fel, és talán azon is elgondolkozik, hogy a jövőben is kritizál-e másokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek