Starity

Veszélyben a Jóban Rosszban?

2011. október 27. 18:06   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Majdnem a felére csökkent a TV2 sorozatának a műsorideje, és a szereplők is elkezdtek aggódni a jövőjük miatt.

hirdetés
Veszélyben a Jóban Rosszban?

A TV2 évekkel ezelőtt a Barátok Közt szériával szemben indította el napi televíziós sorozatát a Jóban Rosszbant. A sorozat ugyan soha nem lett olyan sikeres, mint a másik csatornán futó társa, de ennek ellenére hatalmas rajongótábora van.

Jelenleg azonban már a színészek is kezdenek aggódni jövőjük miatt, hiszen a sorozatos elbocsátások a kereskedelmi és a közmédiában nem kecsegtetnek túl szép és fényes jövővel. A Jóban Rosszban sorozat eddigi műsorideje most már a felére csökkent, és helyette reklámblokkok és ajánlók foglalják el a helyet.

Baronits Gábor, aki a sorozatban Halász Kristófot formálja meg elmondta, hogy ugyan tudtak arról, hogy rövidülnek az epizódok, de azért mindannyian tartanak a végleges lezárástól.

„Tudtuk, hogy rövidebbek lesznek az epizódok. Az utóbbi fél évben duplarészekkel mentünk, ami azt jelentette, hogy hetente hat napot forgattunk a stúdióban és több napot külsőben. Most ez visszaesik picit, talán nem leszek annyira fáradt, de azért unatkozni nem fogok. Persze, van bennem egy kis félsz. De úgy gondolom, hogy a Jóban Rosszban-nak van akkora ereje, hogy ha esetleg bármi történne a TV2-nél, akkor átvenné egy másik csatorna” – mondta el Lola barátja a Velvetnek.

Ungár Anikó fia úgy érzi, hogy Halász Kristóf szerepének köszönheti a népszerűséget, és az elismerést, és bár színházi szerepei is vannak, de ennek ellenére hidegzuhanyként érné, ha végleg el kellene búcsúznia a kollegáitól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek