Starity

Dulce María hangversenyt ad

2011. október 28. 10:10   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dulce María holnap adni fog egy nagyszabású hangversenyt a főváros parkjában, illetve az énekesnő tehetségét is elismerik, hiszen díjat fog majd kapni.

hirdetés
Dulce María hangversenyt ad

A bájos énekesnő albuma, az Extranjera Brazíliában rekord mennyiségben fogyott, így aranylemeznek minősítették. A zenei pálya 21 évesnél idősebb előadói egy díjat kapnak a munkásságukért, ezért is kapja meg Dulce is.

„Nekem ez nagyon jó és különleges. Örülök, hogy a nyilvánosság előtt adják át ezt az elismerést. Jó érzés, hogy számít a karrierem. 100%-ban ennek szentelem az életemet. És tudom, hogy ez egy megtiszteltetés” – nyilatkozta ezzel kapcsolatban a sztár.

A 25 éves énekesnő az RBD-vel mindenhol megfordult, de azóta most először lép fel egy hangversenyen, ráadásul a hazájában, Mexikóban. Jelenlegi turnéjával fellép még Brazíliában, Argentínában és az Amerikai Egyesült Államokban is.

Dulce Maríától megkérdezték, mit ajánl a rajongóinak, melyre az volt a válasza: „A dalaimon keresztül valami nagyon különlegeset szeretnék ajánlani. Ahogy kint állok a színpadon, az valami varázslatos, valamint a Ya no, az Ingenua és az Inveitable is pont ilyen. De emlékezni fogok az RBD-korszakomra is.”

„A rajongóimnak egy nagyon érzelmes hangversenyt szeretnék adni, ami tele van érzelmekkel, és minden dalomat nektek ajánlom. Ezen az eseményen eléneklem a Dicen, a Pensando en ti és a 24/7 című dalaimat” – mondta Dulce. A rendezvény tehát holnap este 19.30 perckor lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek