Starity

Arielle Kebbel a 90210-be igazol

2011. október 28. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Vampire Diaries sorozatban bizonyította tehetségét, és a The CW újabb sorozatra szerződött vele. A színésznő hamarosan a 90210-es irányítószám alá költözik.

hirdetés
Arielle Kebbel a 90210-be igazol

A The Vampire Diaries sorozatban mindössze néhány epizód erejéig tűnt fel, de karaktere meghatározóvá vált a rajongók körében. Talán nem véletlen, hogy a hölgyet ezt követően számos vámpíros történet keretében viszont láthattuk. A The CW úgy tűnik nem szeretne megválni a szőke szépségtől, hiszen ismét ajánlatot adtak neki egy vendégszereplésre.

Visszatérő karakterként a 90210-es irányítószám alá költözik a 26 éves sztár. A TV Guide értesülései szerint Arielle fogja megformálni a karizmatikus és önfejű rosszkislány, Vanessa karakterét, akit szerelmi szálak is fognak fűzni az egyik főszereplőhöz. Miss Kebbel feltűnése a sorozatban december elején várható.

A John Tucker Must Die okos szőkéje, ha nem sorozatokban vendégeskedik, akkor a főszerepek közül válogat. 2011-ben jelent meg a Mardi Gras: Spring Break című filmje és 2012-ben is érkezik két alkotás, amelyben főszerepet kapott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek