Starity

Apa lett Erick Elías

2011. október 28. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Második élet és a Zorro – kard és rózsa című telenovellákból ismert színész tavaly szeptemberben vette feleségül kedvesét, Karla Guindit. Idén tavasszal már arról számolt be a külföldi sajtó, hogy a házaspár első közös gyermekét várja. A hírt végül a Twitteren erősítette meg a büszke férj.

hirdetés
Apa lett Erick Elías

Erick az utóbbi kilenc hónapra igazi csodaként tekint vissza, egy igen hosszú csodaként, e hónap elején ugyanis már „követelte”, hogy megismerhesse gyermekét. A baba viszont még váratott magára, hiszen csak tegnap, október 27-én kívánkozott a világra jönni.

Maga a színész hozta nyilvánosságra a hírt, miszerint most hihetetlenül boldog, hisz már édesapa. Nem sokkal később már a gyermek nemét, illetve nevét is megtudhattuk: „Tegnap megszületett a lányunk, Penélope!” – írta mikroblogján.

Elsőként a „Ni contigo, ni sin ti”-beli partnere, Alessandra Rosaldo gratulált a szülőknek. A színésznő állítólag mindig is sejtette, hogy kislányt vár a pár. Mellette további hírességek és természetesen a rajongók is köszöntötték a kislányt és boldog szüleit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek