Starity

Eva Mendes új párt talált

2011. október 28. 16:04   |   Szerző: Czuppon Mónika

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Filmforgatás alatt szeretett egymásba Ryan Gosling és Eva Mendes? Az tény, hogy a szívtipró és a latin szépség között izzik a levegő, még forgatásokon kívül is.

hirdetés
Eva Mendes új párt talált

A páros már régóta együtt dolgozik New Yorkban az új, a The Place Beyond The Pines című filmjükön, melyben házaspárt játszanak. Ryan Gosling egy bűnőző motoros kaszkadőrt alakít, aki az állapotos felesége kedvéért megjavul. A forgatás kezdetén a rendező is megjegyezte, hogy Hollywood legforróbb párosát hozta össze a filmben, de azt még ő sem gondolta, hogy a két főszereplője között ennyire működik a kémia.

Egyértelmű jele, hogy már több van közöttük szimpla munkakapcsolatnál, hiszen pár hete eltöltöttek egy hétvégét Disneylandben, ahol karon fogva és ölelgetve próbáltak inkognitóban maradni. Egyszerű póló-, farmer-, baseballsapka-összeállításban igyekeztek elvegyülni, de sok bámészkodó azonnal felismerte a két színészt.

Egy szemtanú még azt is elárulta, hogy a páros egymást etette vattacukorral, churrosszal és főtt kukoricával, valamint sűrűn csókoloztak. Egyik fél sem erősítette meg a kapcsolatot, de pár napja szárnyra kapott az a pletyka is, hogy már összeköltöznének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek