Starity

Gyermeket szeretne Rhys Ifans

2011. október 28. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 44 éves színész számára eljött az idő a gyerekvállalásra, szerinte ugyanis még koránt sem olyan öreg, mint amilyennek mások hiszik.

hirdetés
Gyermeket szeretne Rhys Ifans

A csodálatos Pókember főgonosza nem éri be kedvese gyermekével, a hatéves Gracie-vel, ugyanis saját csemetét szeretne. Rhys Ifans kora ellenére még mindig fittnek tartja magát, ám azt még nem tudni, mit gondol erről Anna Friel.

„A férfiaknak sosincs késő a gyermeknemzésre. Talán lehetnek túl öregek a neveléshez, de úgy érzem, én még nem vagyok az. Szeretnék gyerekeket, nagyszerű lenne” – nyilatkozta a Sztárom a párom sztárja.

Rhys, aki korábban Sienna Millerrel élt komoly párkapcsolatban, úgy gondolja, jelenlegi párja megtanította a kompromisszumkötésre, de azt még mindig nem tudja elképzelni, hol szeretne családot alapítani. Számára a legtökéletesebb hely ugyanis Wales lenne, távol a hollywoodi nyüzsgéstől.

A színész jelenleg meglehetősen elfoglalt, így kérdéses, álmai mikor válnak valóra, ugyanis most fejeződtek be A csodálatos Pókembr utómunkálatai, és nemrég látott neki a Defining Moments című vígjátékhoz, melyben főszerepet játszik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek