Starity

Robert Pattinson és Kristen már házasok!

2011. október 28. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész néhány meglepő dolgot árult el a mai sajtókonferencián Stockholmban, és kiderült az is, hogy Kristen és ő Isten szemében házastársak.

hirdetés
Robert Pattinson és Kristen már házasok!

A 25 éves színész Stockholmban járt a minap, hogy népszerűsítse hamarosan bemutatásra kerülő filmjét, a Hajnalhasadás első részét. A sajtókonferencián néhány érdekes dologgal hökkentette meg rajongóit, ugyanis kiderült, a film forgatásán hivatalos pap adta össze a valóságban is egy párt alkotó Kristent és Robertet.

„Az esküvői jelenetek felvételekor igazi papot alkalmaztunk, ami azt jelenti, Isten szeme előtt férj és feleség vagyunk. Mindent elmondott, amit egy normális ceremónián szokás. Tehát polgári esküvőnk ugyan nem volt, templomi már igen!” – viccelődött a Vizet az elefántnak sztárja.

A színész azt is hozzátette, nem csak ez volt az egyetlen komikus dolog a forgatás alatt, számára ugyanis a szexjelenetek felvétele is macerás volt: „Nagyjából húsz ember volt a teremben. Nem a könyv szerint csináltuk, így tökéletesen kellett, hogy sikerüljön” – tette hozzá a sármos szívtipró.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek