Starity

Aniston és Pitt lett a legdögösebb

2011. október 28. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezúttal Jennifer Aniston és Brad Pitt uralják a világot, hiszen a két színész az első helyre került a negyvenen túli, legjobban kinéző sztárok listáján.

hirdetés
Aniston és Pitt lett a legdögösebb

Most az egyszer nem Angelina és Brad Pitt foglalják el az első helyet, ugyanis a színész mellett Jennifer Aniston tündökölhet, mint a legdögösebb negyvenen túli színésznő – kiütve a nyeregből Halle Berryt és Angie-t is.

A Fitness magazin és a Yahoo OMG életre keltett egy listát, melyen Jennifer Aniston és Brad Pitt megfosztotta a tróntól Halle Berryt és Will Smithet. Aniston kisasszony A legszebb celebtest címet kapta, Brad Pitt pedig izmos karjai miatt került az első helyre.

A Trója sztárjának kedvese, Angelina is helyet kapott a listán, de sajnos most nem férje mellett szerepel; ő a Szülés utáni legszebb test címet nyerte el. A szerelmeseknek most a Legjobb páros kategória sem jött össze, hiszen még nem sikerült leverniük az első helyen álló Beckham házaspárt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek