Starity

Kihagyja az e heti X Factort Kelly Rowland

2011. október 29. 14:02   |   Szerző: audrey

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kelly Rowland, a brit X Factor egyik zsűritagja kihagyni kényszerül az e heti élő adásokat. A 30 éves énekesnő betegségre hivatkozik.

hirdetés
Kihagyja az e heti X Factort Kelly Rowland

Kelly Rowland betegség miatt biztosan kihagyni kényszerül a brit tehetségkutató szombati és vasárnapi adásait, ám akár az is elképzelhető, hogy több hétig nem ülhet vissza mentori székbe.

A 30 éves énekesnő a hét közepén Londonból Los Angelesbe utazott, hogy részt vehessen egy igen régóta tervezett személyes találkozón. A szépség már a repülőút során is kaparást érzett a torkában, ami az idő múlásával egyre rosszabb lett, és mire a járat landolt, már nyelni sem tudott.

Az orvosok megállapították, hogy Kelly egy igen ritka és súlyos torokgyulladásban szenved. A probléma kezelésére antibiotikumot és szteroidot kap, emellett infúzióra van kötve, ugyanis a betegség miatt nem tud sem enni, sem inni. Előre láthatólag az énekesnő 2-3 napon belül jobban lesz, ám a teljes felépüléshez sokat kell majd pihennie.

Állapota ellenére az énekesnő szeretett volna visszarepülni Angliába, ám ezt az orvosok megtiltották.

Kelly természetesen nagyon sajnálja, hogy nem lehet ott az X Factor élő adásaiban, és ez által nem tudja támogatni 3 mentoráltját, a lányokat, akikkel egyébként Skype segítségével tartja a kapcsolatot.

A hír egyébként egy kisebb felfordulást okozott a műsor menetében, és mivel az X Factor három mentorral nem működhet, a készítők már el is kezdtek helyettes után nézelődni. Nagy valószínűséggel Nicole Scherzinger veszi át a megbetegedett Kelly Rowland helyét, aki egyébként is fel fog lépni a vasárnapi élő show-ban.

Szóvivője szerint Kelly amint felépül, azonnal visszatér a műsorba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek