Starity

Király Viktorban magyar szív dobog

2011. október 29. 19:07   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Király Viktort egy divatbemutatón interjúvolta meg a Tabu Tv riportere, aki lelkesen mesélt magyarországi életéről és kedveséről, aki a kifutóról kápráztatta el az énekest – és persze a közönséget is.

hirdetés
Király Viktorban magyar szív dobog

A ruhákra nem is tudott figyelni a Megasztár-győztes amerikai fiatalember, mert csak a kedvesét fürkészte. A Tabu Tv-nek elárulta, harmonikus a kapcsolatuk és mindketten kész energiabombák: „Ameddig fiatalok vagyunk, akkor csináljuk a fellépéseket, ha elfáradunk, akkor jöhetnek az elegánsabb bulik.”

A kérdés adja magát: USA vagy Magyarország? Az énekes nekünk szavazza meg a bizalmat: „Még nem gondoltunk rá, hogy elmenjünk Amerikába. Jól érezzük itt magunkat, itt érünk el sikereket.”

A gyerekvállalás még nincs napirenden Viktor életében, mégis úgy érzi, hogy gyermekét is inkább Magyarországon nevelné fel.

„Gyerekként sokat utaztunk, és sokan kérdezték, hogy mi is vagyok. Legtöbbször csak nevetve azt válaszoltam: hunglish, mint HungarianEnglish. Amerikában születtem, de itt élek 10 éve, amerikai nevelést kaptam a magyar szüleimtől, de úgy érzem, az én szívem itt van otthon” – vallotta be 2008 legjobb hangja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek