Starity

Michael Jackson még mindig jól keres

2011. október 30. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elhunyt Michael Jackson albumai iránt továbbra is hatalmas a kereslet. Ezt az is mutatja, hogy idén is ő lett a legjobban kereső halott sztár.

hirdetés
Michael Jackson még mindig jól keres

A két éve elhunyt popkirály ismét a Forbes listájának élén áll 170 millió dolláros – 36 milliárd forintos keresetével. Michael már tavaly is a lista első helyén szerepelt. A Forbes olyan néhai sztárokat rangsorol, akik a tavalyi év és 2011 októbere között több bevételhez jutottak 6 millió dollárnál. Michael az élőket és holtakat összesítő mezőnyben a második helyet érte el.

A 2009-ben elhunyt popkirály halála óta albumai iránt jelentősen megnőtt a kereslet. A rajongók imádata töretlen: az idén Cardiffban megrendezett emlékkoncerten több tízezren vettek részt. A listán egyébként második helyen Elvis Presley végzett 55 millió dollárral, a harmadik helyet pedig Marilyn Monroe szerezte meg 27 millió dollárjával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek