Starity

Tragédia a Feláldozhatók forgatásán

2011. október 30. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Stallone filmjének második részét forgatták a szerencsétlen baleset bekövetkezésekor. Egy koreai kaszkadőr elhunyt, további két színész pedig kritikus állapotban van.

hirdetés
Tragédia a Feláldozhatók forgatásán

Expendables, azaz Feláldozhatók a film címe, de senki nem gondolt arra, hogy az univerzum komolyon veszi a címet és valakinek fel kell majd áldozni érte az életét.

A VHS-korszak kedvenc mozihőseit felvonultató film forgatásán éppen egy robbantásos jelenetet vettek fel a bolgár Elin Pelin városának környékén, amikor megtörtént a tragédia. A detonációban többen is megsérültek, egy kaszkadőr pedig életét vesztette. Sylvester Stallone csapatával éppen egy másik városban forgatott, így a legnagyobb sztárok – köztük Bruce Willis és Arnold Schwarzenegger – megúszták a balesetet.

A hírt a produkció gyártója is megerősítette: „Sajnos meg kell erősítenünk a szerencsétlen baleset tényét. A szívünk a sérültek családjával együtt dobban, és azokkal, akik átélték a tragédiát. A film készítői a hatóságokkal szorosan együttműködnek, hogy kiderüljön, mi okozta a balesetet.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek