Starity

Kirúgták a WWE-dívát

2011. október 30. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miss Ouellet 2006 óta tagja a WWE-nek, idén felbontották szerződését. Az ok továbbra is ismeretlen, a szervezet nem kíván igényt tartani a díva szolgálataira.

hirdetés
Kirúgták a WWE-dívát

Maryse Ouellet 2006-ban jelentkezett a WWE Diva Searchére, ahol hetedik helyezést ért el. Mégis meglátta benne a WWE a kurázsit és fejlődési szerződést kötött vele. 2008 március 7-én debütált hivatalosan a SmackDown!-ban, de előtte párszor már megjelent a WWE-ben. Pályafutása során kétszer volt WWE Divas Championship. Sokan nem szerették stílusa miatt, de ő is csak szerepet játszott, rá pedig a beképzelt és önelégült szöszi karakterét osztották.

A hír sokmindenkit megrázott, hisz nemrég szintén elbocsátott két dívát a szervezet, Gail Kimet és Melina Perezt. Gail máris a TNA-ben van, Melina pedig a WSU-ban próbálkozik, de idő kérdése és lecsap rá a TNA, ahol sok régebbi díva van.

Maryse körül az a pletyka kering, hogy Mike Mizaninnal való párkapcsolata miatt küldték el, ugyanis a WWE híres arról, hogy szétszakítja a párokat. Vegyük csak John Morrison és Melina Perez példáját. Azonban valószínűleg több áll a háttérben, hisz ez még nem ok a szerződésbontásra.

Mostanában igencsak elszaporodtak az új reménységek, akik ugyan nem váltják be a hozzájuk fűzött reményt, de csinosak és jól mutatnak a ringben, úgy tűnik a WWE ennyivel is megelégszik. Itt van például a két új díva, Eden Stiles és Maxine (Karlee Pérez), előttük pedig Aksana érkezett. Valószínűleg így akarja a WWE felfrissíteni díva állományát, csakhogy lassan eltűnnek a még talán dívának mondható lányok és ez el is kezdődött Melina Perez elküldésével. Maryse elküldésének pedig a társai sem örülnek.

A WWE október 28-án közölte a hírt hivatalos Twitter-oldalán: „Mától nem áll rendelkezésünkre Maryse Ouellet. 2011. október 28-ával elbocsátjuk szervezetünkből. Minden jót kívánunk neki.”

Maryse nem búslakodott, bulival vezette le a feszülséget és a következőt tweetelte: „Boldog vagyok, mosolygok és szabad vagyok, itt az ideje, hogy rosszalkodjak.... légy szexy!” „Elhagytam őket és szexibb vagyok, mint valaha, köszönhetem ezt a rajongóimnak és a WWE-beli munkatársaimnak. Itt az ideje partizni, ma este party!”

Lehetséges, hogy hamarosan viszont látjuk a TNA-ben, vagy valamelyik másik szervezetben, na de ki lesz a következő díva, akit elküldenek? Van okunk félni?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek