Starity

Keanu Reeves és Sandra Bullock együtt?

2011. október 30. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A minap kapták lencsevégre Sandra Bullockot és Keanu Reevest, amikor egy vacsora után távoztak a Beverly Hills-i Craig's nevű étteremből.

hirdetés
Keanu Reeves és Sandra Bullock együtt?

Vajon működik már a kémia Sandra Bullock és Keanu Reeves között? Egyelőre még nem lehet tudni. Az viszont már bizonyos, hogy mostanság sokszor kerültek olyan szituációba, amikor bizonygatniuk kellett mások előtt, hogy nincs köztük titkos viszony.

A minap a Craig's nevű étterem előtt fotózták le a két szingli színészt, amint egy meghitt vacsora után távoztak a helyről. Szemtanúk szerint több van köztük, mint barátság – írja a Blikk. Ám azt sem szabad elfelejteni, hogy Bullock és Reeves az 1994-ben forgatott Féktelenül című közös filmjük forgatásán ismerkedtek meg, és azóta nagyon jó viszonyt ápolnak egymással.

Tény, hogy mindkettejükre ráférne már egy románc, hiszen Sandra tavaly vált el férjétől, Jesse Jamestől, amiért az félrelépett. Keanura pedig évek óta rá sem ismerni, mióta kedvese, Aaliyah egy repülőgép-katasztrófában életét vesztette.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek