Starity

Kristen Stewart nem volt mindig népszerű

2011. október 30. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Twilight sztárja elmesélte, hogy egyáltalán nem örvendett nagy népszerűségnek az iskolában.

hirdetés
Kristen Stewart nem volt mindig népszerű

Kristen Stewart a Twilight-filmek kapcsán hatalmas népszerűségre tett szert, férfiak milliói hevernek a lába előtt, és persze nincs szűkén a szerepajánlatoknak sem. A fiatal sztár azonban nemrég elmondta, ez nem volt mindig így.

„Mire elkezdtem a gimnáziumot, volt pár film, amiben szerepeltem, így menő is lehetettem volna, de valahogy nem voltam az – meséli a Twilight Bellája. – Igyekeztem lazának tettetni magam, és úgy tenni, mintha nem érdekelne semmi, de nagyon ideges voltam. Minden délután gyomoridegem volt, ameddig nem volt kész a házi feladatom, és nem szerettem kiállni feleni az osztályom elé. Amikor sikerült leérettségiznem, úgy éreztem magam, mint akit kiengedtek a kriptából, miután élve eltemették.”

Kristent a Hajnalhasadáson kívül láthatjuk majd még szerepelni, hisz a modern Hófehérke történetében szerepel hercegnőként, aki szembeszáll gonosz mostohájával – akit Charlize Theron alakít.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek