Starity

Marie Mai stílust váltott

2011. október 31. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mindig visszafogott sztár most egy kicsit megváltoztatta a ruhatárát, ami a rajongókat megosztotta.

hirdetés
Marie Mai stílust váltott

Az énekesnő sosem volt híres merész ruháiról, hiszen fanatikusai leginkább gyönyörű hangja miatt vannak oda érte. A sztár a tegnapi ADSQ-gálán lépett fel, ahol sokkal kirívóbb ruhában jelent meg, mint szokott. A nagy stílusváltás a rajongók egy részét kicsit meglepte, hiszen Marie sosem volt egy Lady Gaga.

Az öltözködéséről egy kanadai újság meg is kérdezte Marie Mait: „Igen, igaz, hogy egy kicsit másabb lett a stílusom, de mutassanak olyan sztárt, aki soha nem változik. Már kicsit unalmasnak tartottam ugyanazokat a ruhákat, ezért gondoltam úgy, hogy egy kis változtatás nem árt. A hajamat is levágattam, mivel 2009-ben a Version 3.0 debütálásánál is frufrum volt, és pont az nap volt 2 éves az album. Természetesen továbbra sem szeretnék kihívóan öltözködni, mivel azt sem Fred, sem én nem vennénk jó néven” – mesélte a sztár.


2008 – 2011

A képen jól látszik, hogy 2008-ban még visszafogott, hosszú ruhában jelent meg, míg idén már kicsit rövidebb ruhát öltött magára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek