Starity

Alakítsd át a gardróbód Kaylee-val és Jillel!

2011. november 01. 10:10   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kaylee DeFer gardróbja szemmel látható változáson ment keresztül, melynek alapvető céljai az átláthatóság és az egyszerű hozzáférés. Segítője, Jill Martin hasznos tanácsai alapján te is könnyen átalakíthatod saját szekrényed.

hirdetés
Alakítsd át a gardróbód Kaylee-val és Jillel!

Néhány hónappal ezelőtt Kaylee DeFer neve még ismeretlen volt a közönég számára, azonban a Gossip Girl című sorozat meghozta számára a várva várt hírnevet.

A szőkeség pár héttel ezelőtt a Us Weekly munkatársának, Jill Martinnak engedett betekintést gardróbjába, aki később át is rendezte a színésznő szekrényét. A I Have Nothing to Wear! című könyv társszerzője úgy véli, egy ruhatár akkor tökéletes, ha tiszta, átlátható és könnyen hozzáférhető. Természetesen e három szempont alapján alakította át a Gossip Girl sztárjának gardróbját is, ami mellett számos hasznos tanáccsal is ellátta mind a színésznőt, mind az olvasókat.

A táskákat sorakoztasd fel: Jill szemmagasságban helyezte el DeFer táskáit – méret és forma szerint – egy állítható polcon, pontosan a könnyebb hozzáférés érdekében.

Oszd be a helyet: Martin szerint kötelező a vállfák használata, hiszen akár négyszeresére is megnövelhetik a fennmaradó hely méretét. Miután felakasztottuk a ruhákat, állítsuk sorrendbe árnyalatok szerint!

Tedd az ékszereket látható helyre: Ha egy kis rekeszekre osztott „tálcára” helyezzük a kiegészítőinket (megfelel egy üres polc is a „fogas” közelében), egyszerűen kombinálhatjuk a ruhákkal, hiszen rálátásunk van mindenre. „Most már, ha összeállítok egy outfitet, látom az összes ékszeremet is” – mondja Kaylee.

A cipőket hagyjuk eldöntve: Jill előnyben részesíti a végénél kicsit be- vagy kifelé hajló polcokat az állványokkal szemben. Így ugyanis egyhelyben maradnak, ráadásul a nem kívánt darabokat könnyen hátra is száműzhetjük.

„Szeretem az összes extra helyet” – lelkesedett a színésznő az átalakítás után.


Fotó: usmagazine.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek