Starity

Zac Efron Miley Cyrusnál bulizott

2011. november 01. 13:01   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zac Efron és Miley Cyrus nagyon régóta közeli barátságot ápolnak. Miley Halloween tiszteletére egy hatalmas bulit rendezett, amelyre Zac is hivatalos volt.

hirdetés
Zac Efron Miley Cyrusnál bulizott

Miley Cyrus Halloween-ünnep tiszteletére rendezett bulijára sok sztár hivatalos volt. Ezen hírességek egyike volt a népszerű testvérpár, Alyson és Amanda Michalka.

A három lány nagyon régóta barátok, és Miley szívesen hívta meg őket saját rendezésű bulijába. Másik hivatalos sztárvendég Zac Efron volt, aki, mint Miley már sokszor nyilatkozta, különleges helyet foglal el a szívében. A harmadik nagyobb név Emma Roberts volt, aki azonnal igent mondott Miley meghívására.

Míg Emma Playboy-nyuszinak öltözött, addig a Michalka testvérpár kicsit visszafogottabb, de ugyancsak vagány szerelést húzott. Ám mégis, a leglátványosabb jellmez Zac Efroné volt, aki a Reno 911 rendőrének, Thomas Lennonnak öltözött.

Néhány kép már a vendégek által fel is került hivatalos oldalakra. Egyben azonban biztosak lehetünk: a buli igencsak jó hangulatban zajlott, és egy Halloweent máshogy nem is lehet ünnepelni, mint barátokkal, jó hangulatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek