Starity

Brad Pitt leszokott a cigiről

2011. november 01. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gyermekei kedvéért hagyta abba a dohányzást Brad Pitt. A színész akkor határozta el magát, amikor lányai rajtakapták apjukat és nem akarták elhinni, amit látnak.

hirdetés
Brad Pitt leszokott a cigiről

Zahara és Shiloh vonta kérdője apját, miután kifigyelték, hogy stikában cigarettázik. Brad azzal védekezett, hogy amit a dohányzás káros hatásairól mondott csak hazugság volt. „Követték, és rajtakapták Bradet, miközben dohányzik. A gyerekek el sem akarták hinni, amit látnak, hiszen apjuk azt mondta, hogy a dohányzás káros a szervezetre” – mondta egy informátor a The Sunnak.

Az elmúlt években Brad már próbált leszokni káros szenvedélyéről, hipnoterápiával és mentolos nikotin cukorkával, de ezek a próbálkozások sem jöttek be neki. Brad Pitt nemrég azt mondta, számára a család mindennél fontosabb.

„Egy normális család vagyunk – egy apa, egy anya és gyerekek, akik néha megszegnek néhány szabályt. A gyerekek egyszerűen fantasztikusak, és mindig teljesen vicces dolgokat mesélnek. Ám a legfontosabb dolog nekünk, szülőknek, hogy időt szakítsunk időt rájuk, hogy együtt töltsük mind az időt, de néha arra is szükség van, hogy mindegyikkel külön foglalkozzunk, mert a mi felelőségünk, hogy jó nevelést kapjanak, és hogy segítsünk nekik önmagukat megalkotni” – mondta a színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek