Starity

Ariana Grande: magasba a szívekkel!

2011. november 01. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A magyarul V, mint Viktóriaként ismert sorozat egyik főszereplője, Ariana Grande bejelentette első slágere címét, amely rajta lesz a várva várt debütáló albumán. Első dalának címe Put Your Hearts Up lett.

hirdetés
Ariana Grande: magasba a szívekkel!

Ariana Grande a minap rajongói előtt adta elő első slágerét, a Put Your Hearts Upot. Az énekesnőként is ismert lány a rockzenész és dalszövegíró Linda Perryt kérte fel a dal elkészítéséhez, aki olyan előadóknak írt már slágereket, mint Pink, Christina Aguilera és Gwen Stefani. A dal tartalmaz egy részletet Linda What's Up című számából is.

Először nem tudták eldönteni, mi legyen a dal címe, mivel Ariana nem tudott választani a Put Your Hearts Up és a Change The World között. Végül a rajongói segítettek neki a döntésben.

Azonkívül, hogy Ariana új albumán dolgozik, a fiatal énekes-színésznő a Victorious harmadik évadát is forgatja, melyben Cat Valentine szerepét játssza. Elmondása szerint ez az évad viccesebb lesz mint valaha.

A dalnak még nem tették közzé a stúdióváltozatát, ezért addig be kell érnünk a koncertfelvétellel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek