Starity

Hazánkba látogat Gabriela Spanic

2011. november 01. 16:04   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres telenovella-színésznő, Gabriela Spanic novemberben Magyarországra látogat. A sorozatok koronázatlan királynőjét a Sorozat+ és a Cool TV hívta meg.

hirdetés
Hazánkba látogat Gabriela Spanic

A csábítás földjén és a Császárnő sztárja, Gabriela Spanic novemberben hazánkba látogat. A színésznőt a telenovellák királynõjeként szokták emlegetni, és olyan produkciókban láthattuk már, mint a Paula és Paulina vagy A betolakodó.

A telenovella rajongóinak a színésznő neve egyáltalán nem ismeretlen, ugyanis Gaby már számos sorozatban feltűnt, ezek közül rengeteget vetítettek le hazai adón is. A színésznő új sorozatát pedig, mely a Bosszú címet kapta, hamarosan mi is élvezhetünk.

Gaby repülője november 13-án, 18.20-kor érkezik meg Liszt Ferenc repülõtér 2A termináljára. Akik azonban akkor nem tudnák elkapni a színésznőt egy autogram erejéig, megnyugodhatnak, ugyanis 17-én, csütörtökön egy közönségtalálkozóval és koncerttel lepi meg minden magyar rajongóját a Köki Terminálban 17.30-kor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek