Starity

A True Blood olyan, mint a halloween

2011. november 02. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csak kevesebb a cukorka – állítja a True Blood üdvöskéje, Deborah Ann Woll, aki a GQ Magazinnak adott interjút.

hirdetés
A True Blood olyan, mint a halloween

Deborah Ann Wollt a GQ Magazin faggatta – éppen október 31-én, azaz halloweenkor – így Bon Temps vörös hajú vámpírlánya nem kerülhette el az erre vonatkozó kérdéseket.

Joe Manganiello az mesélte nekünk, hogy a True Blood forgatásai alatt úgy érzi magát, mintha gyerek lenne, és minden nap halloween volna. Igaz ez?
– Kevesebb cukorka, de körülbelül ugyanannyi vér. Imádom. Ha tehetném, minden nap elmennék a forgatásokra, de valószínűleg csak útban lennék.

– Sok Jessicának öltözött lányt láttál halloweenkor?
– Igen! Az emberek gyakran küldenek képeket magukról a Facebook-oldalon keresztül, amint Jessicának vannak öltözve – és jól csinálják. Sokan még a hajukat is befestik, igen, vörösre. Érdekes átalakulás, bár emellett sokan a Merlotte's pincérlány egyenruháját is magukra öltik, vannak, akik a második évadból elhíresült sárga ruhát veszik fel, de van egy lány, aki azt a híres piros jelmezt viselte a negyedik évadból.

– Melyik volt a kedvenc jelmezed a Comic-Conon?
– Mindegyik nagyon fura volt, de ugyanakkor meggyőző. Kicsit konzervatív vagyok, de csodás volt mind. Egy dolgot megtanultam, mégpedig azt, hogy a rohamosztagos felszerelés fantasztikussága abban rejlik, hogy olyan hétköznapinak tűnik. A rajongókra nézve csak annyi baj van vele, hogy a LucasFilm nem közölte még a jogokat, így nem lehet megvenni. Aki nagyon vágyik rá, annak saját kezűleg kell elkészítenie. Egyébként ez az egyenruha lett a személyes kedvencem a Comic-Conon.

– Van valami jótanácsod a férfiaknak, hogy hogyan öltözzenek fel halloween alkalmából?
– Én mindig azt mondom, hogy ilyenkor nem számít, milyen nemű vagy, a lényeg az, hogy ijesztő legyen a kosztümöd, a halloween az ijesztgetésről szól. Szerintem lenyűgöző, hogy egy egész ünnep van azoknak szentelve, amiktől félünk, emellett érdekesnek találom az emberek természetét is ezzel kapcsolatban. Öltözz annak, amitől te félsz!

Deborah a True Blood-os jelmezekkel kapcsolatban a Facebookon is látható HBO ajándékboltról beszélt, ahol a sorozatban látható, gyakran előforduló ruhák nagy részét be lehet szerezni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek