Starity

A PETA Reese Witherspoont támadja

2011. november 02. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szervezet nem veszi jó néven a színésznő kiegészítőit, Reese ugyanis a napokban egy több ezer dolláros kígyóbőrből készült táskával mutatkozott.

hirdetés
A PETA Reese Witherspoont támadja

Az állatok jogait védő PETA most a Vizet az elefántnak sztárja ellen is felszólalt, a színésznő ugyanis nemrég egy kígyóbőrből készült Chloe-táskával lépett az utcára, mely azonnal szemet szúrt a szervezetnek.

„Nem számít, milyen sokat fizetett Reese azért a táskáért. Az állatok sokkal többel fizetnek érte, hiszen élve nyúzzák le róluk a bőrt. Nem hisszük el, hogy a színésznő ezt a szenvedést kívánja ezeknek a szegény élőlényeknek” – nyilatkozta a szervezet, amely 2006-ban a világ egyik legszexibb vegetáriánus nőjének választotta a Doktor Szöszi sztárját.

Mint kiderült, a táska több mint kétezer dollárt ér, ám a PETA úgy véli, Reese nyugodtan választhatna egy sokkal olcsóbb, műbőrből készült darabot. A szervezet egyébként már több hírességet támadott, ugyanis Paris Hilton és Eva Mendes is a célpontjaik között volt már.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek