Starity

Robert Pattinson porszemnek érzi magát

2011. november 02. 13:01   |   Szerző: Orsie16

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Twilight-sztár bizonytalan a külsejét illetően. Nemrég elmondta, hogy a sokkal kigyúrtabb kollégája, Taylor Lautner az oka ennek.

hirdetés
Robert Pattinson porszemnek érzi magát

A Twilight-filmek 25 éves sztárja egy interjú alatt bevallotta, hogy néha bizonytalan a külsejét illetően. Ugyanis kollégája, Taylor Lautner izmai nem nagyon tesznek jót az önbizalmának. A 19 éves sztár rengeteget edz annak érdekében, hogy a testét karbantartsa, s bizony Robert is rájött arra, hogy neki sem ártana meg némi edzés.

A sármos vámpír elmesélte, hogy több mint fél évig edzett azért, hogy behozza lemaradását vérfarkas társa mellett, ugyanis nem szerette volna, hogy egy pálcikaember mutatkozzon Kristen Stewart mellett a Hajnalhasadás első részének ruha nélküli jelenetében.

Többek közt azt is megosztotta a rajongókkal, hogy olyan pózokon agyalt, ahol jobban megfeszülnek az izmai, hogy jó benyomást keltsen a filmvásznon. Nem szerette volna, hogy megszólják, mivel ő nem olyan izmos, mint Taylor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek