Starity

Oláh Ibolya a lányokat szereti

2011. november 02. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az őstehetség büszkén vállalja, hogy a szerelme egy lány. Nem is tehetne mást, hiszen lencsevégre kapták, amint a saját nemével smárol.

hirdetés
Oláh Ibolya a lányokat szereti

Egy parkban kutyasétáltatás közben buktatta le a Blikk egyik olvasója a Megasztárból ismert lett énekesnőt, amint barátnőjével nyalják-falják egymást. A lap megkeresésére Oláh Ibolya nem tagadott semmit, beismerte, hogy két éve együtt él egy nála fiatalabb nővel, akivel végre megtalálta a boldogságot.

A sztár ügyvédjén keresztül nyilatkozott a Blikknek: „Ibolya nem foglalkozik vele, mit gondolnak róla, mindig öntörvényű volt. Nem tartja tragédiának azt sem, hogy kimondja: több érzelmet, szerelmet, megértést, sőt inspirációt kap kedvesétől, mint bármelyik férfitól az életében” – mondja Ruttner György, aki még hozzátette, hogy kár lenne tagadni, ami nyilvánvaló.

Amióta Ibolya megtalálta az igazi szerelmet, alkotóereje is megnőtt, és ezt mi sem bizonyíthatja jobban, mint az, hogy már ötödik albumán dolgozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek