Starity

Lady Gagának hatalmas szíve van

2011. november 03. 14:02   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az extravagáns énekesnő indiai látogatása során a NAZ alapítvány árvaházába ment el, ahol HIV-vel fertőzött gyerekekkel találkozott.

hirdetés
Lady Gagának hatalmas szíve van

Lady Gaga nemrég Indiába látogatott, hogy legújabb, Born This Way című nagylemezét népszerűsítse. Az énekesnő szombaton városnézésre ment volna New Delhiben, de helyette – tőle szokatlanul – egyszerű utcai ruhában, smink nélkül ellátogatott a NAZ alapítvány otthonába. Az országban az az egyetlen árvaház, ahol HIV-vel fertőzött gyerekekkel foglalkoznak.

A népszerű énekesnő mindenféle felhajtás nélkül érkezett meg, biztonsági őrei kíséretében az otthonba. Az árvaház alapítójának, Anjali Gopalantnak nagy meglepetést okozott váratlan látogatásával. Gaga természetesen nem érkezett üres kézzel, egy TV-t, egy Play Stationt, videókat és 3D-s szemüvegeket hozott magával, ezenkívül még rengeteg élelmiszert is, többek között kenyereket, tésztákat, süteményeket és leveseket vitt a beteg gyerekeknek az otthon ebédlőjébe.

Az étkezőben Gaga a földön ült a gyerekek között, ahol rengeteg kérdést tettek fel neki, mivel az idősebbek utánanéztek az interneten az énekesnőnek. „Miért ilyen az öltözködésed?” – kérdezte egy 12 éves kisgyerek. „Így vagyok az, aki vagyok, ez a személyiségem, ez vagyok Én” – válaszolta a Lady, majd utána beszélt a gyerekeknek arról, hogy milyen fontos, hogy önmaguk legyenek, és azt is elmondta, hogy attól, hogy valakinek normális családja van, még nem azt jelenti, hogy boldog.

Gaga azt is elárulta a gyerekeknek, hogy csak később jött rá, hogy mennyit is jelentenek neki a szülei. „Nagyon szerencsések vagytok, hogy Anjali létrehozott nektek egy otthont” – mondta a Poker Face énekesnője.

A beteg gyerekek később megkérték Gagát, hogy énekeljen nekik valamit. Az énekesnő Born This Way című slágerét adta elő nekik, mindenféle kíséret nélkül.

„Nagyon felvillanyozó volt – mesélte az árvaház alapítója, Anjali Gopalan. – Zenei kíséret nem volt, de a hangja annyira tiszta és erős volt, hogy kirázott tőle a hideg.”

„Ez nem médiafelhajtás, vagy reklámfogás volt, ez egyenesen a szívéből jött – tette hozzá később Gopalan. – Lady Gaga nagyon jól tájékozott a HIV-ről, és a gyerekeknek azt tanácsolta, hogy folyamatosan szedjék a gyógyszereiket, hogy erősek maradjanak. Az energiája és ragyogása, amit magával hozott, teljesen felvidított minket.”

Lady Gaga eddig is rengeteget jótékonykodott, és most megint megmutatta, hogy a botrányai ellenére is hatalmas szíve van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek