Starity

Kristin: „Az új évad tele lesz indulattal”

2011. november 02. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kristin Bauer van Straten több közös jelenetet vár Sookie-val és Pammel a True Blood ötödik évadjában.

hirdetés
Kristin: „Az új évad tele lesz indulattal”

Az ötödik évad forgatásai ebben a hónapban kezdődnek, és Kristin már nagyon izgatott a visszatérés miatt. Egyelőre csak annyit árult el, hogy az évadot nyitó epizód onnan folytatja az eseményeket, ahonnan az utolsó rész befejezte – tehát biztosan lehetünk benne, hogy nem lesz kiesés, ahogy az az előző évad elején történt. Emellett azt is elárulta, hogy szerinte elengedhetetlen a több Pam és Sookie-jelenet leforgatása.

„Határozottan több lesz az indulatos jelenetekből Pam és Sookie között, legalábbis nekem ez a benyomásom. Hiszen annyira sok szálon fut a történet, és mindegyikből csak egy-egy kóstolót kapunk a jelentek alatt. De úgy érzem, Pamnek és Sookie-nak még sok elintéznivalója van egymással” – mesélte a sorozatsztár.

A True Blood várhatóan jövő év nyarán tér vissza a képernyőkre, de a nyughatatlan rajongók számára mindig jó támpont az HBO folyton frissülő hivatalos oldala vagy a rajongói lapok széles skálája.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek