Starity

Az Eclipse felülmúlta az eddigi részeket

2010. június 30. 16:04   |   Szerző: Nicole56

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a Twlight 3. része, az Eclipse. A filmben több akciót láthatunk, de a szerelmi szál sem marad el.

hirdetés
Az Eclipse felülmúlta az eddigi részeket

Taylor Lautner, Robert Pattinson, Kristen Stewart - mostanra nagy nevek, ha úgy tetszik sztárok, akik a Twilight-nak köszönhetik sikerüket, s most megjelent a harmadik rész, az Eclipse (Napfogyatkozás).

Sok szempontból lehet értékelni a filmet, de nem kapot rossz kritikát, nem úgy mint a New Moon. A rajongói vélemények is eltérőek, van aki csalódott, van aki ámulatba esett. Összességében a film jó, a színészek remek teljesítményt nyújtottak, s még ehhez egy remek rendező társult David Slade személyében. Egyébként a "könyvhűség" szempontjából értékelve a filmet, hiányos, de összességében, mind látványban, mind tartalomban felülmúlja az eddigi két részt.

Info a Breaking Dawn-ról: A könyvet két részben viszik filmre, és az első rész tervezett megjelenési dátuma 2011.november 18. (Felmerült, hogy esetleg 3D-ben jelenik meg). A forgatás októberben kezdődik, s a forgatókönyv írója Melissa Rosengberg az Eclipse premierjén nyilatkozott az Access Hollywood-nak: "Lesz szex jelenet - sok szexjelenet. Lesznek tollak is... és szülés is."- majd elmondta, hogy még a premier reggelén is dolgozott a forgatókönyvön, és nagyjából a felénél tart. A filmet az Oscar-díjas Bill Condon rendezi.

Neked mi a véleményed a filmről?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek