Starity

Justin Bieber apa lett?

2011. november 02. 14:02   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tinisztárról az a hír járja, hogy édesapa lett, és a boldog anyuka nem más, mint egy idősebb rajongó.

hirdetés
Justin Bieber apa lett?

Hiába a sikerek, úgy tűnik irigyei is akadnak bőven a sztárpárnak. Justin Bieberről ugyanis a napokban az a hír járja, hogy édesapa lett, de nem szerelme szült neki gyermeket. A fiú állítólag a színfalak mögött szeretkezett egy 20 éves lánnyal bő egy évvel ezelőtt, az egyik koncertje után. Mariah Yeater 3 hónapja adott életet gyermekének, és a napokban apasági pert indított Justin ellen, ráadásul gyermektartást követel tőle.

Selena Gomez párja szerint szomorú, hogy így akar valaki hírnévhez jutni, és értetlenül áll az előtt a tény előtt, hogy ha valóban rajongója a hölgy, akkor miért akarja lejáratni őt.

Justint egyébként már nem először hozzák hírbe idősebb hölgyekkel. Régebben már Rihannától és Kim Kardashiantól is kért randevút, de ha jelenlegi párját nézzük, már akkor is két év korkülönbség mutatkozik. Vajon a hamarosan karácsonyi albummal is jelentkező fiú valóban ártatlan?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek