Starity

Tinisztárok tavaszi szünete

2011. november 03. 11:11   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hamarosan bemutatásra kerülő mozifilmben Emma Roberts, Selena Gomez és Vanessa Hudgens barátnőként készülnek a tavaszi szünetre.

hirdetés
Tinisztárok tavaszi szünete

Selena Gomez, Emma Roberts és Vanessa Hudgens együtt fog szerepelni Harmony Korine legújabb filmjében, a Spring Breakersben. A három lány a filmben egyetemista barátnőket fog alakítani, akik kirabolnak egy éttermet, mert csak így tudják megengedni maguknak a tavaszi szünetre tervezett utazást. De nem minden alakul jól, és a lányokat lecsukják. Ekkor, egy – James Franco által alakított – férfi lerakja értük az óvadékot. Viszont a bonyodalmak csak ekkor kezdődnek igazán. Kiderül, hogy ez a férfi egy közismert drog- és fegyverkereskedő, aki most rá akarja venni őket, hogy végezzenek furfangos riválisával.

Amennyiben minden az eredeti tervek szerint halad, Emma egy belevaló déli lányt alakítana, akit a veszély éltet, míg Selena karaktere – meglepő módon – egy nagyon vallásos, igazi jó kislány lenne, és sosem keveredett bele semmilyen durva dologba.

Mindhárom lány feltűnt már ez előtt is a széles vásznon, de egyszerre hármuknak még sosem örülhettek a rajongók. A film bemutatását 2012 végén tervezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek