Starity

Madonna új dallal készül

2011. november 03. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő új számot készít, melyen a két nagyszájú rapperhölggyel, Nicki Minajzsal és M.I.A.-val dolgozik együtt.

hirdetés
Madonna új dallal készül

Madonna sok ember számára igazi példakép, és a pop királynőjének is tartják – ezt az állandó megújulással és gyönyörű hangjával sikerült kiérdemelnie. Az énekesnő már ötvenedik életévét is betöltötte, de még most is világszerte odavannak zenéjéért.

Madge pár hete úgy döntött, hogy a két nagyszájú, fiatal rapperhölggyel, Nicki Minajzsal és M.I.A.-val áll össze egy duett erejéig. Azt már sejteni lehet, hogy hatalmas durranás lesz, hiszen egyikük sem fél kimondani, amit gondol. A dalnak még nincs címe, de az már biztos, hogy William Orbit segítségével készül majd el. A felvétel természetesen pop-dance hangzású lesz.

Az új album, amire ez a dal is kerül, jövő tavasszal jelenik majd meg, négy év kihagyás után, ugyanis Madonna utoljára 2008-ban jelentetett saját korongot, melynek címe Hard Candy volt. A rajongók biztos nagyon izgatottak már Maddie új lemeze miatt. Az albumon azonban nem csak Nicki Minaj, M.I.A. és William Orbit szerepel majd. A hírek szerint az ausztrál DJ-ikrek, Lil és Mim (Nervó) is rajta lesznek. A lányok turnéztak már Britney Spearsszel, de írtak nagy sikerű dalokat Ke$ha, David Guetta és Nicole Scherzinger számára is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek