Starity

Jordin Sparks: az utcára dobott gyerekekért!

2010. június 30. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jordin 2 segélyprogramot is működtet: az "I'm M.A.D-Are you?" és az "X The TXT". Az egyik a rákos és más betegeknek gyűjt a másik pedig a vezetés közbeni esetleges veszélyekre hívja fel a figyelmet. Most Jordin az árva és utcára dobott gyerekekért turnézik.

hirdetés
Jordin Sparks: az utcára dobott gyerekekért!

Jordin legutóbbi koncerje Houston-ban volt a Hous Of Blues-ban. A koncert az utcára dobott és intézetben élő gyerekekért zajlott. Az American Idol 6 győztese már Texas bálványa is. Jo Amerika szerte több intézetet is segít. Két csapatot kiválasztott, akik elmehettek a koncertre, illetve három gyereket, akiken már tudtak segíteni és örökbe lettek adva.

A két csapat: Fort Worth és Frisco. Jordin a színpadon ezt mondta: Istenem, annyira izgatott vagyok, hogy eljöttetek és remélem jó emlékekkel tértek HAZA! A három lány pedig ezt mondta: Mi már voltunk túrázni és üdülni...Köszönjük Jordin

Amikor vége lett a koncertnek Jordin bejelentette, hogy a koncert teljes bevétele a gyerekekért megy. Emellet még az eljövő csapatoknak és még 10 kiválasztott csapatnak (ők azok, ahol a legnagyobb a szükség a segélyre) SAJÁT pénzből adott 100 dolláros csekket. A 3 gyermek és szülei is támogatják a dolgot.

Ezen kívül még a 2011. februárjában rendezendő 4th Annual Jordin Sparks Super Bowl Experience is támogatni fogja a betegeket és a gyermekeket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek