Starity

Kristin Bauer házasságát a vámpírok egyengetik

2011. november 03. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Once Upon a Time című sorozatot alig pár hete kezdték sugározni az amerikai adók, máris nagy sikernek örvend a tengerentúlon. A második részben a vámpír Pam megtestesítője, Kristin Bauer is szerepet kapott. Ennek kapcsán beszélgetett el vele a BuzzSugar.

hirdetés
Kristin Bauer házasságát a vámpírok egyengetik

Mivel tölti el közösen az idejét két gonosz, tündérmeséből szalajtott boszorkány? A második Once Upon a Time-epizódban a gonosz királynő, Regina (Lana Parrilla) meglátogatja egyik régi barátját – vagy barát-ellenségét, hiszen ebben az esetben ő nem más, mint Csipkerózsika gonosz ellensége, Demona.

Kristin Bauer kapta a szerepet, a BuzzSugar pedig elbeszélgetett vele, mi történik, ha két hataloméhes, bosszúálló boszorkány összetalálkozik. Emellett kérdezték arról is, hogy Pam karaktere hogyan befolyásolja az életét a szerepeitől egészen a házasságáig. Persze, az új évadról keringő pletykákból sem maradtunk híján.

– Demona, a gonosz királynő egyik legrégebbi barátja, de elég viharos múltjuk van. Beavatnál a történtekbe?
Lana csodálatos és segítőkész, igazi szakértő a Once Upon a Time világában. Próbáltuk úgy megoldani a jelenetet, hogy látszódjon, ez egy régóta tartó sakkmeccs kettőjük között. Hiszen itt van ez a két erős játékos, ráadásul csajok, és bosszúra éhesek. Játsszák ezt a játékot, elégtételt akarnak, és segítik egymást azzal, hogy gonoszságot cserélgetnek. Erős váltást fogunk látni. Ez egy igazi mérföldkő a gonosz királynő életében, hiszen az első részben már láthattuk, ahogy bosszút fogad, és most végignézhetjük, hogy mindenkit a valóságba küld, ők pedig nem is tudnak erről semmit.

– Ha már True Blood, hallottunk olyan pletykákat is, hogy a következő évadban betekintést nyerhetünk Eric és Pam múltjába. Mit tudsz erről elmondani nekünk?
Én is hallottam róla, és olyan izgatott vagyok, de még nem mondtak nekünk semmit. Alig várom, hogy megtudjam. Amit tudok, az az, hogy négy éve rakosgatom össze a fejemben, milyen is lehetett, és biztos vagyok abban, hogy ha majd képernyőn láthatom, sokkal, sokkal jobb lesz.

– Szerinted Rutina Wesley vissza fog jönni?
Ez az egyik legnagyobb fejtörő a számomra. Mi a fene történt?! Annyi kérdésem van, hiszen hallottam egy olyan pletykát is, hogy talán Pam szabadította ki Russell Edgingtont, és fogalmam sincs, miért tenne ilyet, de az első gondolatom az volt, hogy »fene tudja, miért, de jó szórakozás lenne, ha ő tette volna«. Alig várom, hogy megtudjam, miért is vagyok felelős. Esküszöm, semmit sem tudok. Nagyon okosak a készítők, semmit sem árulnak el!

– Azt gondolnád, hogy egy gonosz királynő igazán egyoldalú személyiség lehet, de úgy tűnik, igazán összetett. Mennyire volt érdekes számodra megközelíteni a karakter lényegét? Meglepett, milyen szövevényes történet rejlik a háttérben?
– Nos… pontosan. Nagyon jól tetted fel a kérdést, hiszen ez teszi érdekessé a szerepet egy színész számára. Ha te egy „gonosz” karakter vagy, például egy rajzfilmben, mint ahogy a Csipkerózsikában is, akkor gyerekszemmel nem igazán érdekel a maradék. De amikor felnőtt emberként kerülsz a helyébe, meg akarod ismerni a másik oldalát is, ez az, ami izgalmassá teszi, és ez a feladat tette szórakoztatóvá a szerepet számomra és Lana számára is. Mert te találod ki. Hiszen kapsz támpontot a szövegkönyvből, a ruházatból, abból, hogyan néztem ki, és a házam hogyan festett – ha azt háznak lehet nevezni –, de megtalálni a személyiségét, és azt egy halom ember előtt reprodukálni, az a te dolgod.

– A jeleneted alatt csak a gonosz királynővel vagy, vagy más szereplőkkel is dolgoztál együtt?
Eddig még csak Lanával, ami remek volt. Egyelőre csak egy epizód erejéig szerepeltem. Meglátjuk.

– Könyörtelen karaktert játszol a „True Blood”-ban. Befolyásolta Demona megközelítését a már korábban játszott gonosz karakter, vagy máshogy próbáltad megismerni?
Abban segített, hogy más készítők és sorozatok is látták, hogy tudok határozott és éles lenni. De minden karaktert egy tiszta lappal kezdek. Mindenki más. Bár az eddigi szerepeid segíthetnek, csak apró jellemvonásokat csensz el belőlük. De a képzeleted azonnal új fejezettel indít.

– Akkor nem mondhatjuk, hogy Pam néha körülötted ólálkodik, befolyásol, vagy a füledbe suttog?
– Nos, ebben nem lehetek biztos, szinte lehetetlen kideríteni, hiszen ez nem egy kapcsoló vagy egy hirtelen váltás. Vegyük úgy, hogy Pam talán a házasságomat is egyengeti néha-néha [nevet]. Mennyire ijesztő lehet ez a férjem számára?

A rajongók nagy örömére Kristin nemsokára újra Pam bőrébe bújik, és nyáron már ebben a szerepben kápráztatja el a True Blood nézőit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek